Ние нудиме навремена , квалитетна и брза монтажа на секој наш производ.

Компанијата „Прима Промет Инженеринг“ во својот изложбен салон спачва нуди голем избор на различни видови за секаква намена. Долгогодишното искуство ни овозможува да направиме вистински и правилен избор на добавувачи за да ја исполниме секоја желба на клиентот.

Дрвопроизвод – Јастребарско, Хрватска

Спачва – Винковци, Хрватска

Мопар – Крижевци, Хрватска

Бјелин – Огулин, Хрватска