Како официјален застапник на германскиот бренд за масло OSMO ние нудиме целосна едукација за ваквиот тип на заштита. Доколку се занимавате со производство или обработка на дрво за било која намена а сакате да му дадете оптимална , квалитетна и 100% природна заштита контактирајте не а ние ке ви помогнеме да го одберете вистинскиот производ за вашите потреби а истовремено ке ве едуцираме како истиот се користи.