Teak Oil Spray

1,612ден

Teak Oil во спреј варијанта.

Идеално за заштита и обнова на мебелот во надворешни услови.

Choose an option0,4 литар
Choose an optionБезбоен
Clear
SKU: N/A Category: Product ID: 1512

Description

Карактеристики
  • Природниот год на дрвото останува видлив.
  • Сигурно за животни и растенија кога ке исуши
  • Отпорно на течности и надворешни влијанија
  • Го намалува ширењето и собирањето на древените површини на надворешни услови.
  • Покрива 26м2/1L во еден слој.
Употреба
  • Промешајте внимателно.
  • Прв слој: Испрскајте ја целата површина со масло, почекајте неколку минути и избришете го вишокот масло со микрофибер крпа. Оставете да исуши 12-24часа
  • Втор слој: Испрскајте ја целата површина со масло, почекајте неколку минути и избришете го вишокот масло со микрофибер крпа. Оставете да исуши 12-24часа
  • За да добиете UV заштита нанесете трет слој OSMO UV protection 420.

Additional information

Пакување

0,4 литар

Бои

Безбоен

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Teak Oil Spray”

Your email address will not be published.