One Coat Only

2,232ден49,972ден

Огромна покривност. Заштедете пари и време.

Choose an option0,75 литар2,5 литри25 литри
Choose an option9211-Бела-смрека9212-Сива9221-Бор9232-Махагони9234-Црвена9235-Чедар9236-Ариш9241-Даб9242-Зелена9261-Орев9262-Тик9264-Палисандер9271-Абонос
Clear
SKU: N/A Category: Product ID: 1515

Description

Карактеристики
 • Потребен е само еден слој
 • Двојно поголема покривност заради големата количина масло
 • Сигурно за животни и растенинја кога ке исуши
 • Идеално за дрвени површини во вашиот двор
 • Природниот год на дрвото останува видлив
 • Екстремно отпорен на течности и надворешни влијанија
 • Отпорен на UV зраци
 • Го намалува ширењето и собирањето на древените површини на надворешни услови
 • Покрива 26м2 во еден слој
Употреба
 • Промешајте внимателно
 • Прв слој: Нанесете околу 45-50мл/м2 користејки бел филц или четка
 • Оставете да исуши 12 часа
Совети и препораки
 • За долготрајност на дрвото изложено на надворешни услови препорачуваме да се премачкува еднаш во 3 години
 • Доколку е можно препорачуваме маслото да се нанесе пред монтажа во работилница за да се избегне ризик од дожд и сл.
 • За дополнителна заштита препорачуваме втор слој Osmo Uv Protection 420

Additional information

Пакување

0,75 литар, 2,5 литри, 25 литри

Бои

9211-Бела-смрека, 9212-Сива, 9221-Бор, 9232-Махагони, 9234-Црвена, 9235-Чедар, 9236-Ариш, 9241-Даб, 9242-Зелена, 9261-Орев, 9262-Тик, 9264-Палисандер, 9271-Абонос

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “One Coat Only”

Your email address will not be published.