Natural Oil Woodstain

1,891ден41,943ден

Иновативна и трајна заштита.

Choose an option0,75 литар2,5 литри25 литри
Choose an option700-Бор.jpg701-Безбоен мат702-Ариш703-Махагони706-Даб707-Орев708-Тик710-Стоун Бор712-Абонос727-Палисандер728-Кедар729-Зелена731-Орегон-бор732-Даб-Светла900-Бела903-Базалт-сива905-Патина906-Бисерна-сива907-Кварц-сива
Clear
SKU: N/A Category: Product ID: 1500

Description

Карактеристики
 • Основен и завршен слој во едно
 • Брзо време на сушење – прв слој 4-6 часа / втор слој 12часа
 • Екстремно отпорно на течности и на UV зраци
 • Отпорно на алги , мувла и габични напади
 • Го намалува ширењето и собирањето на древените површини на надворешни услови
Употреба
 • Промешајте внимателно
 • Прв слој: Нанесете околу 26мl/м2 користејки бел филц или четка
 • Оставете да исуши 6-12 часа
 • Втор слој: Нанесете тенок слој користејки бел филц или четка. Доколку забележите премногу масло на површината пребришете со микрофибер крпа
 • Оставете да исуши 12 часа
Совети и препораки
 • За долготрајност на дрвото изложено на надворешни услови препорачуваме да се премачкува еднаш во 3 години
 • Доколку е можно препорачуваме маслото да се нанесе пред монтажа во работилница за да се избегне ризик од дожд и сл

Additional information

Пакување

0,75 литар, 2,5 литри, 25 литри

Бои

700-Бор.jpg, 701-Безбоен мат, 702-Ариш, 703-Махагони, 706-Даб, 707-Орев, 708-Тик, 710-Стоун Бор, 712-Абонос, 727-Палисандер, 728-Кедар, 729-Зелена, 731-Орегон-бор, 732-Даб-Светла, 900-Бела, 903-Базалт-сива, 905-Патина, 906-Бисерна-сива, 907-Кварц-сива

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Natural Oil Woodstain”

Your email address will not be published.