Decking Oils

1,612ден33,387ден

Совршена заштита за дрвени подови кои се користат во надворешни услови.

Choose an option0,75 литар2,5 литри25 литри
Choose an option004-Даглас006-Банкирај природно007-Тик009-Ариш010-Термичко дрво013-Гарапа014-Масарандуба016-Банкирај темно019-Сива021-Мочвирски даб
Clear
SKU: N/A Category: Product ID: 1509

Description

Карактеристики
 • Природниот год на дрвото останува видлив.
 • Сигурно за животни и растенија кога ке исуши
 • Отпорно на течности и надворешни влијанија
 • Го намалува ширењето и собирањето на древените површини на надворешни услови
 • Покрива 26м2/1L во еден слој.
Употреба
 • Промешајте внимателно.
 • Прв слој: нанесете околу 40мл/м2 користејки четка. Оставете да исуши 12-24часа.
 • Втор слој: нанесете околу 40мл/м2 користејки четка. Оставете да исуши 12-24часа.
 • За да добиете UV заштита нанесете трет слој OSMO UV protection 420.
Совети и препораки
 • За долготрајност на дрвото изложено на надворешни услови препорачуваме да се премачкува еднаш во 3 години.
 • Доколку е можно препорачуваме маслото да се нанесе пред монтажа во работилница за да се избегне ризик од дожд и сл.

Additional information

Пакување

0,75 литар, 2,5 литри, 25 литри

Бои

004-Даглас, 006-Банкирај природно, 007-Тик, 009-Ариш, 010-Термичко дрво, 013-Гарапа, 014-Масарандуба, 016-Банкирај темно, 019-Сива, 021-Мочвирски даб

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Decking Oils”

Your email address will not be published.