Country Colour

2,139ден45,694ден

Choose an option0,75 литар2,5 литри25 литри
Choose an option2101-Бела2203-Смрека-златна2204-Слонова-коска2205-Соончогледово-жолта2308-Нордик-црвена2310-Чедар2311-Црвена2404-Зелена2501-Лабрадор-сина2506-Ројал-сина2507-Дав-сина2606-Средно-кафена2607-Темно-кафена2703-Јаглен2704-Самрак-сива2708-Бледо-сива2716-Атрацит-сива2742-Трафик-сива
Clear
SKU: N/A Category: Product ID: 1506

Description

Карактеристики
  • Екстремно отпорно на течности и UV зраци
  • Го намалува ширењето и собирањето на древените површини на надворешни услови.
  • Природниот год на дрвото не се гледа.
Употреба
  • Промешајте внимателно
  • Прв слој: Нанесете околу 55мл/м2 користејки бел филц или четка
  • Оставете да исуши 10-12 часа
  • Втор слој: Нанесете тенок слој користејки бел филц или четка. Доколку забележите премногу масло на површината пребришете со микрофибер крпа
  • Оставете да исуши 24 часа.
Совети и препораки
  • За долготрајност на дрвото изложено на надворешни услови препорачуваме да се премачкува еднаш во 3 години
  • Доколку е можно препорачуваме маслото да се нанесе пред монтажа во работилница за да се избегне ризик од дожд и сл.

Additional information

Пакување

0,75 литар, 2,5 литри, 25 литри

Бои

2101-Бела, 2203-Смрека-златна, 2204-Слонова-коска, 2205-Соончогледово-жолта, 2308-Нордик-црвена, 2310-Чедар, 2311-Црвена, 2404-Зелена, 2501-Лабрадор-сина, 2506-Ројал-сина, 2507-Дав-сина, 2606-Средно-кафена, 2607-Темно-кафена, 2703-Јаглен, 2704-Самрак-сива, 2708-Бледо-сива, 2716-Атрацит-сива, 2742-Трафик-сива

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Country Colour”

Your email address will not be published.