Селски под

2,046ден6,400ден

Обработка

  • Китирано
  • Bрусено

Површина обработка

  • Неуљано
  • Уљано
  • Четкано

Оборени ивици

  • 4 страни – по должина и по ширина
  • 2 страни – по должина
Choose an optionДабЈасен
Choose an option9% ±2
Choose an option15 mm cca 10,70 kg/m220,4 mm cca 14,6 kg/m2
Choose an optionЕден пакетЕдна должина (термо фолија)Термо фолија
Choose an optionсредно тврдо
Clear
SKU: N/A Category: Tags: , , Product ID: 1033

Description

Карактеристики по класа
 Select(s) Natur(n) Markant(m) Rustic(r)
Разлика во боја Минимална Дозволена Средна Неограничена
Мали чворови Дозволени Дозволени Неограничено Неогранчено
Китирани чворови Дозволени до 8мм Дозволени до 30мм Дозволени до 80мм Дозволени до 100мм
Површински пукнатини Дозволени до 10мм Дозволени до 80мм Неограничено
Беловина Дозволена до 20% од површината Неограничено
Убоди од инсекти Неограничено
Срцевина Дозволена до 30% од должината Неограничено
Димензии
Ширина(mm) Должина (mm) Дебелина(mm)
90 600-1300 15 и 20,4
120 600-2200 15 и 20,4
140 600-2200 15 и 20,4
160 600-2200 15 и 20,4
180 600-2200 20,4
200 600-2200 20,4

Additional information

Материјал

Даб, Јасен

Влажност

9% ±2

Тежина

15 mm cca 10,70 kg/m2, 20,4 mm cca 14,6 kg/m2

Пакување

Еден пакет, Една должина (термо фолија), Термо фолија

Бринелова тврдост

средно тврдо

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Селски под”

Your email address will not be published.