Селски под – Chevron

2,046ден6,400ден

Обработка

  • Китирано
  • Bрусено

Површина обработка

  • Неуљано
  • Уљано
  • Четкано

Оборени ивици

  • 4 страни – по должина и по ширина
  • 2 страни – по должина
Choose an option9% ±2
Choose an option15 mm cca 10,70 kg/m220,4 mm cca 14,6 kg/m2
Choose an optionЕден пакетЕдна должина (картон)Една должина (термо фолија)
Choose an optionсредно тврдо
Clear
SKU: N/A Category: Tags: , Product ID: 1043

Description

Карактеристики по класа
Natur Markant
Разлика во боја Дозволена Неограничена
Мали чворови Неограничено Неограничено
Чворови Дозволени до 30мм Дозволени до 80мм
Површински пукнатини Дозволени до 10мм Дозволени до 30мм
Беловина Беловина ≥ 20%
Убоди од инсекти
Срцевина Дозволено

Additional information

Влажност

9% ±2

Тежина

15 mm cca 10,70 kg/m2, 20,4 mm cca 14,6 kg/m2

Пакување

Еден пакет, Една должина (картон), Една должина (термо фолија)

Бринелова тврдост

средно тврдо

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Селски под – Chevron”

Your email address will not be published.