Лам паркет

(1 customer review)

922ден2,350ден

Choose an option10 mm cca 7 kg/m214 mm cca 10 kg/m2
Clear

Description

Карактеристики по класа
 (P) (NO) (R)
Разлика во боја Минимална Дозволена Неограничена
Мали Чворови Дозволени до 3мм Дозволени до 5мм Неогранчено
Чворови Дозволени до 20мм
Површински пукнатини Дозволени до 20мм
Беловина Трагови дозволени
Убоди од инсекти
Срцевина Дозволено
Димензии
Ширина(mm)      Должина (mm) Дебелина(mm)
50 300-350 10
70 300-350 10
70-75 400-500 14
90 350-500 10

Additional information

Влажност

9% ±2

Тежина

10 mm cca 7 kg/m2, 14 mm cca 10 kg/m2

Пакување

Термо фолија

Бринелова тврдост

средно тврдо

1 review for Лам паркет

  1. spacva

    тест

Add a review

Your email address will not be published.