Класичен паркет

1,180ден3,500ден

Description

Карактеристики по класа
Екстра(e) Стандард(st) Стандард 2(str) Рустик И(RI) Рустик О(RO) Ван Стандард(VS)
Разлика во боја Минимална Средни Отстапувања Дозволена Дозволена Дозволена Дозволена
Чворови до 5мм Дозволени до 3 во боја на дрво Неогранчено Неограничено Неограничено Неограничено
Чворови до 10мм Дозволени до 1 во боја на дрво Неограничено Неограничено Неограничено
Чворовви до 15мм Дозволени до 1 Дозволени до 3 Неограничено

 

Пукнатини Дозволени до 1.5мм Дозволени до 10мм Дозволени до 20мм Дозволени до 50мм

 

Беловина Дозволена Дозволена Дозволена
Убоди од инсекти Дозволено до 5 убоди Дозволено до 7 убоди
Димензии
Ширина(mm)      Должина (mm) Дебелина(mm)
40 250-400 14 и 21
50 250-400 14 и 21
60 250-400 14 и 21
70 250-600 14 и 21

Additional information

Влажност

9% ±2

Материјал

Даб, Јасен

Тежина

14 mm cca 10 kg/m2, 21 mm cca 15 kg/m2

Пакување

Термо фолија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Класичен паркет”

Your email address will not be published.