Индустриски паркет

1,400ден

Choose an option9% ±2
Choose an option14 mm cca 10 kg/m2
Choose an optionТермо фолија
Choose an optionсредно тврдо
Clear

Description

Карактеристики по класа
 (А)
Разлика во боја Минимална
Мали Чворови Дозволени до 3мм
Чворови
Површински пукнатини
Беловина  Траги  се дозволени
Убоди од инсекти

Димензии
Ширина(mm) Должина (mm) Дебелина(mm)
22 250 14

Additional information

Влажност

9% ±2

Тежина

14 mm cca 10 kg/m2

Пакување

Термо фолија

Бринелова тврдост

средно тврдо

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Индустриски паркет”

Your email address will not be published.