Двослоен под – Даб

2,300ден5,000ден

Завршна обработка

  • Китирано
  • Брусено
  • Уљано или неуљано

Оборени ивици

  • 4 страни – по должина и по ширина
  • 2 страни – по должина
Choose an optionДаб
Choose an option7% ±2
Choose an option13,5 mm cca 10 kg/m2
Choose an optionЕден пакетЕдна должина (термо фолија)Системско (картон)Системско (термо фолија)
Choose an optionсредно тврдо
Clear
SKU: N/A Category: Tags: , Product ID: 1046

Description

Карактеристики по класа
Natur Markant
Разлика во боја Минимална Средна
Мали Чворови Дозволени Неограничено
Китирани чворови Дозволени до 20мм Дозволени до 80мм
Површински пукнатини Дозволени до 10мм Дозволени
Беловина Дозволени до 20%
Убоди од инсекти
Срцевина Неограничено
Димензии
Ширина(mm) Должина (mm) Дебелина(mm)
90/95 600-1300 13,5
120/125 600-2400 13,5
140/145 600-2400 13,5
160/160 600-2400 13,5
180/185 600-2400 13,5
200/215 600-2400 13,5

Additional information

Материјал

Даб

Влажност

7% ±2

Тежина

13,5 mm cca 10 kg/m2

Пакување

Еден пакет, Една должина (термо фолија), Системско (картон), Системско (термо фолија)

Бринелова тврдост

средно тврдо

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Двослоен под – Даб”

Your email address will not be published.