Влезни врати – опција 1

31,000ден93,000ден

Метална шасија со украсен МДФ панел обложен со CPL Ламинатна Фолија

Description

  • Mетална шасија со 12/15 точки на заклучување
  • Исполнета со камена волна и стиропор
  • Вградена Secureme брава и оков

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Влезни врати – опција 1”

Your email address will not be published.