Always low prices and perfect quality

Cart 0
Cart 0

Предности

Предности OSMO

Зошто OSMO? Едноставно нанесување Масла со тврд восок кои може да се нанесат без основен премаз. Доволно е да се нанесат тенки слоеви со што се зголемува приносот на производот. Одлична моќност на обложување благодарение на високата содржина на цврсти…

повеќе