Always low prices and perfect quality

Cart 0
Cart 0

Author page: spacva

Истражи ги Спачва и OSMO во 3D

Kреирање на препознатлив имиџ преку кој кај нашите потрошувачи, соработници и вработени ќе се идентификуваме како сигурен партнер кој ја заснова својата дејност на доверба, сигурност и квалитет во работењето.

повеќе

Предности OSMO

Зошто OSMO? Едноставно нанесување Масла со тврд восок кои може да се нанесат без основен премаз. Доволно е да се нанесат тенки слоеви со што се зголемува приносот на производот. Одлична моќност на обложување благодарение на високата содржина на цврсти…

повеќе

OSMO – ЧПП

Често поставувани прашања Може ли да го фарбам подот со различна боја? Да, можете. Производите на Osmo доаѓаат во разни бои и нијанси. Што се случува ако се оштети само дел од дрвениот под заштитен со OSMO? За разлика од…

повеќе