Always low prices and perfect quality

Cart 0
Cart 0

About Us Style 2

Наши бенифиции

Зошто да не одберете нас

Услуги

Ние нудиме навремена , квалитетна и брза монтажа на секој наш производ.

Компанијата „Прима Промет Инженеринг“ во својот изложбен салон спачва нуди голем избор на различни видови за секаква намена. Долгогодишното искуство ни овозможува да направиме вистински и правилен избор на добавувачи за да ја исполниме секоја желба на клиентот.

Подови

За подовите се грижи квалитетно одбрана екипа од повеќе мајстори кои имаат поминато обука во сите компании кои Спачва ги застапува во македонија. Специјализирани сме за монтажа и обработка на секаков тип на под.

Уникатна понуда: Стругање на подот без прашина. Користиме најнови машини за стругање на подот кои се дирекно поврзани со индустриска правосмукалка и со тоа не создаваме никаква прашина или било каков отпад во вашиот дом.

Масло ОSMO

Како официјален застапник на германскиот бренд за масло OSMO ние нудиме целосна едукација за ваквиот тип на заштита. Доколку се занимавате со производство или обработка на дрво за било која намена а сакате да му дадете оптимална , квалитетна и 100% природна заштита контактирајте не а ние ке ви помогнеме да го одберете вистинскиот производ за вашите потреби а истовремено ке ве едуцираме како истиот се користи.

Врати

За монтажа на вратите се грижат надворешни соработници кои веќе долги години соработуваат со нашата компанија.

Монтажата се состои од целосно склопување , поставување и финално подесување и китирање на вратата. Нудиме монтажа на собни и влезни врати.

Услуги
Подови
Масло ОSMO
Врати

Reviews from Our Satisfied Customers

Продажба на висококвалитетни производи од реномирани компании и задоволување на барањата на потрошувачите следејки ги секогаш последните светски трендови.

Мисија

Прима Промет

Kреирање на препознатлив имиџ преку кој кај нашите потрошувачи, соработници и вработени ќе се идентификуваме како сигурен партнер кој ја заснова својата дејност на доверба, сигурност и квалитет во работењето.

Визија

Прима Промет
Our History

How we become the best

2007

Your home and the space within it should be unique to you. And it’s because every space is different that we want to bring you inspiration and ideas to show off your individual style.

2009

Lorem ipsum dolor sit amet, sed et lobortis contentiones vituperatoribus. Eum at falli nobis delicata. An duo dicta nusquam, quo diam appetere aliquando et, eum legere tamquam corpora id.

2011

Lorem ipsum dolor sit amet, sed et lobortis contentiones vituperatoribus. Eum at falli nobis delicata. An duo dicta nusquam, quo diam appetere aliquando et, eum legere tamquam corpora id.

2013

Lorem ipsum dolor sit amet, sed et lobortis contentiones vituperatoribus. Eum at falli nobis delicata. An duo dicta nusquam, quo diam appetere aliquando et, eum legere tamquam corpora id.

Company Updates

Get inspiration with our latest updates

Get tuned with latest updates