Врати

Во изложбениот салон на „Прима Промет“ може да ги разгледате производите на двете реномирани фабрики – хрватската „Спачва“ Винковци и италијанската Ди Порте.


Колекцијата на вратите на „Спачва“ – Винковци е инспирирана од класичниот архитектонски стил кој датира од време окарактеризирано со едноставен стил и прекрасни предмети кое се чуваат до ден денес. Со своите чисти и едноставни линии и привлечната масивна изведба овие врати даваат чувство на стабилност и сјај.


Вратите кои може да ги најдете во нашиот продажен салон се сертифицирани и се изработени согласно највисоките светски стандарди.


За нас секој купувач претставува посебна индивидуа со специфичен стил и вкус. Затоа наша примарна цел е да ги задоволиме и исполниме сите очекувања и желби на секој потрошувачки, креирајки врати кои ќе се вклопат во секој дом.


НАСЛОВНА   |   ЗА НАС   |   ВРАТИ   |   ПАРКЕТИ  |   УСЛУГИ   |   КОНТАКТ